Artikelen 1 - 7 van 7 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Veel mensen drinken wel eens een lekker glaasje wijn, bijvoorbeeld bij het avondeten of op een terrasje. Helaas blijkt voor sommigen het plezier van wijn van korte duur omdat men te maken krijgt met a…
Bier en wijn, 09-09-2014
Zoveel mensen, zoveel wensen. Zo dachten de bedenkers van de cocktail er ook over. Er zijn diverse soorten cocktail, voor elk wat wils. Cocktails met alcohol, cocktails zonder alcohol, cocktails met f…
Cocktails, 21-11-2008
Een gezond ontbijt is een belangrijke start van de dag. Gezond ontbijten is helemaal zo moeilijk niet, wanneer je oplet wat je binnenkrijgt. In dit artikel worden brood, het broodbeleg, boter, ontbijt…
Diversen, 20-09-2009
Een eierdooier scheiden is een uitdaging. Bijna heeft weleens een ongelukje gemaakt met de eidooier scheiden van het eiwit. En voor sommige recepten is het echt noodzakelijk dat eiwit en eidooier van…
Bereiding, 14-08-2011
Knoflook wordt door velen geassocieerd met pijnlijke, brandende ogen en een sterke smaak en geur. Dit kleine lookgewas speelt een belangrijke rol in het tot stand brengen van de smaak van vele gerecht…
Producten, 28-06-2008
Kruiden en specerijen vormen een belangrijk onderdeel in de keuken. Hoewel zij vaak klein van stuk zijn, vormen zij een waardevolle toevoeging op het culinaire gebied. Met behulp van kruiden en specer…
Producten, 28-06-2008
Wilt eens lekker eten? Tagliatelle is een pastasoort uit Italië. Tagliatelle komt voor in verse en gedroogde versie, met kruiden en zonder kruiden en verschillende kleuren. Wat voor recepten zijn er m…
Recepten, 10-03-2008